Mac izlemek icin gerekli programlar

Sitemizdeki programlı linkler ile maç seyredebilmek için öncelikle gerekli programları indirmemiz gerekmektedir. İlk olarak HotSpot Shield programını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir. HotSpot programını bilgisayarınızın proxy ayarlarını otomatik olarak değiştirmek için kullanıyoruz. Zahmetli olsa da bedava maç seyretmek için bir kereliğine bu işlemleri yapmanız gerekmektedir.Daha sonra linkler Tvants ya da Sopcast olabilir. Bu iki programın da indirme linkleri ve anlatımı aşağıdadır.

HotSpot Shield programını indirmek için lütfen Buraya Tıklayınız
Sopcast Programı indirmek için lütfen Buraya Tıklayınız
Tvants programını indirmek için lütfen Buraya Tıklayınız
TvuPlayer programını indirmek için Lütfen Buraya Tıklayınız

Hotspot
indirdikten sonra rardan çıkarıp programı kurunuz. Daha sonra kurulan bu programı çalıştırmanız yeterlidir.Maçı izledikten sonra başlat çubuğunda sağda msn ikonlarının yanından hotspot ikonuna sağ tıklayarak exit deyip programı kapatabilirsiniz

Sopcast Programını indirdikten sonra programı açıp Login As Anonmymous seçeneği seçili halde olsun. Programı Açtıktan Sonra sitemizdeki linke tıklayarak maçı seyredebilirsiniz.

Tvantslı linklerde ise indirmiş olduğumuz tvants programını bilgisayarımıza kurduktan sonra çalıştırmamız yeterlidir. Çalıştırmak için programa tıkladıktan sonra bir pencere açılmasını beklemeyin. Size kalan sadece sitemizde verilen tvants linkine tıklayıp otomatik olarak tvants ile maçın açılmasını beklemektir.Maçı izledikten sonra başlat çubuğunda sağda msn ikonlarının yanından tvants ikonunu exit diyerek kapatabilirsiniz

TvuPlayer için de aynı şekilde indirip kurduktan sonra sitede verilen TvuPlayer linkine tıkladığınızda otomatik olarak program açılacaktır.


Kaynak : superstadyum.net

0 yorum:

Yorum Gönder